“Gehoorschade”

Mikaël Soinne, mede-oprichter en coördinator van Intervista.

De man die te weinig boeken schreef

Onze columnist Frank Van Laeken, onafhankelijk publicist/journalist/maandanser met een mening/boek, laat maandelijks zijn licht schijnen over één van de Intervista-geïnterviewden.

“Als het over topsport gaat, kies ik als supporter voor het weduwnaarschap in plaats van voor seriële monogamie”

Kristof Willekens scherpt zijn pen en geeft zijn visie op politieke en maatschappelijke vraagstukken. Hij is fiscaal adviseur op de studiedienst van UNIZO.

De Vuelta en de kunst van de algemene verwachtingsloosheid

Matthias Vangenechten is redacteur van Extrasport.be. Leest sportboeken en schrijft erover voor Sportliteratuur.

Rovershol 

In het Intervista portretinterview van Urbanus ging het onder andere over ‘de grenzen van humor’ en ‘de grenzen van de ernst’. Hij praatte onder andere over de aanslag op de redactie van Charlie Hebdo.

Tom Van Dyck: “Ik een carnavalist? Met mij verkleden en iemand anders spelen, verdien ik al mijn kost.”

‘Den Elfde van den Elfde’ zit er bijna op. We spraken met Intervista-geïnterviewde Tom Van Dyck over de reeks.

NIEUW op Intervista Plus!

We werken samen met de Kapitein Kobe Show! Tal van interessante interviews met succesvolle en interessante Belgen. Ook enkele Intervista-geïnterviewden zijn de revue gepasseerd. Ontdek Kapitein Kobe hier.

WAT IS INTERVISTA PLUS?

Naast onze gekende portretinterviews hebben we gemerkt dat we onze lezers heel wat meer kunnen bieden. Daarom hebben we Intervista Plus opgestart, een gratis uitbreiding op het reeds bestaande Intervista

FOTOSHOOT


Een sfeerreportage van fotograaf James over Belgische bokslegende Ismaïl Abdoul voor, tijdens en na zijn allerlaatste bokskamp op het Gentse Boks Gala in de Topsporthal Vlaanderen. Bekijk hier de volledige reportage op.

  Alle Fotoshoots

“Negatieve rente op spaarboekjes??? Schamen die bankiers zich niet? Hebben wij hun hachje niet samen gered met ons belastingsgeld?.

dixit Sven Ornelis, op Twitter


Alle dixits

 

Interview

Dixie Dansercoer

‘Steek mij in een tentje bij -40 graden,
maar mentaal moet het vuur vlammen’

 

Lees het volledige portretinterview

 

LEES ZEKER OOK ONZE PORTRETINTERVIEWS

Bij Intervista kan je terecht voor kwaliteitsinterviews met bekende persoonlijkheden. Mens en carrière zijn hierbij de fundamentele onderwerpen. Ken je Intervista nog niet, leer ons kennen en ga naar Intervista! Veel leesplezier!

Pin It on Pinterest