Nieuw op Intervista

Wendy Van Wanten

‘Mijn leven is één lang buffet. Ik heb al van alle hapjes mogen proeven

_____

Lees hier het volledige interview

WAT IS INTERVISTA PLUS?

Naast onze gekende portretinterviews hebben we gemerkt dat we onze lezers heel wat meer kunnen bieden. Daarom hebben we Intervista Plus opgestart, een gratis uitbreiding op het reeds bestaande Intervista

Onze fotografen James en Kristof in the picture!

Kristof Claeys begon in 2011 als hobby-fotograaf, maar heeft de laatste maanden naam gemaakt als huwelijksfotograaf. Na tal van internationale prijzen voor zijn ‘journalistieke huwelijksfotografie’ (de Fearless Awards, Masters of Dutch Wedding Photography, …) en een vermelding in o.a. Het Nieuwsblad, heeft hij besloten om vanaf 2018 full-time aan de slag te gaan als huwelijksfotograaf. Je kan zijn werk terugvinden op Intervista en kristofclaeys.be.

UPDATE 2018: dat Kristof zijn start als full-time fotograaf niet gemist heeft, blijkt uit zijn nominatie voor de Golden Lens Awards in Brazilië in november van dit jaar. Hij is in de running voor onder andere ‘international wedding photographer of the year’, ‘family photographer of the year’, … Wij zijn uiteraard zeer trots en verwijzen je graag naar zijn verhaal ‘CHASING DREAMS’ op deze website. Veel leesplezier.

Credit foto (links): Philippe Swiggers

James Arthur is al jaren freelance fotograaf en een gevestigde waarde bij Intervista.

Op 1 december heeft hij de cover van De Standaard gehaald met zijn ‘prins Laurent’. Het is niet de eerste maal dat James de kranten haalt, dus is het zeker de moeite om hem op Facebook te volgen of een bezoekje te brengen aan zijn website.

Foto is hier terug te vinden.


 

Oneliners van Mikaël

Voor het derde jaar op rij lanceren we op Intervista Plus een lijst van de oneliners die Mikaël Soinne heeft verspreid op social media. Het overzicht van 2016 vind je hier, van 2017 kan je hier bekijken en hier vind je het nieuwe overzicht van 2018.


 

Column!

Onze columnist Frank Van Laeken, onafhankelijk publicist/journalist/maandanser met een mening/boek, laat maandelijks zijn licht schijnen over één van de Intervista-geïnterviewden.

“Carl Devos preekt de politieke passie”

‘Ik ben verslaafd. In die zin dat ik het interessant en relevant vind. Nog steeds. Ik wil nog altijd weten hoe het zit. Ik ben soms wel verontwaardigd en boos over wat er gebeurt. Het komt er op aan dat niet te veel te laten meespelen en voelen in je werk. Uitzonderlijk moet dat wel eens kunnen. Maar ik voel nooit walging.’ Woorden van politicoloog Carl Devos op 3 juni 2013 op deze onvolprezen site.  Lees verder …

“Zo lang ze Herman Balthazar maar nooit afschaffen”

Het zijn niet de vrolijkste jaren voor gewezen Oost-Vlaams gouverneur Herman Balthazar. Anderhalf jaar geleden stapte zijn oudste zoon Tom, gedoodverfd opvolger van burgemeester Daniël Termont, op uit de Gentse gemeentepolitiek, nadat hij in opspraak was gekomen in de Publipart-affaire (weet er iemand eenentwintig maanden later nog waar dat precies over ging?).   Lees verder …


 

“Gehoorschade”

Mikaël Soinne, mede-oprichter en coördinator van Intervista.

“Als het over topsport gaat, kies ik als supporter voor het weduwnaarschap in plaats van voor seriële monogamie”

Kristof Willekens scherpt zijn pen en geeft zijn visie op politieke en maatschappelijke vraagstukken. Hij is fiscaal adviseur op de studiedienst van UNIZO.

Rovershol 

In het Intervista portretinterview van Urbanus ging het onder andere over ‘de grenzen van humor’ en ‘de grenzen van de ernst’. Hij praatte onder andere over de aanslag op de redactie van Charlie Hebdo.

Tom Van Dyck: “Ik een carnavalist? Met mij verkleden en iemand anders spelen, verdien ik al mijn kost.”

‘Den Elfde van den Elfde’ zit er bijna op. We spraken met Intervista-geïnterviewde Tom Van Dyck over de reeks.

FOTOSHOOT


Een sfeerreportage van fotograaf James over Belgische bokslegende Ismaïl Abdoul voor, tijdens en na zijn allerlaatste bokskamp op het Gentse Boks Gala in de Topsporthal Vlaanderen. Bekijk hier de volledige reportage op.

  Alle Fotoshoots

“Negatieve rente op spaarboekjes??? Schamen die bankiers zich niet? Hebben wij hun hachje niet samen gered met ons belastingsgeld?.

dixit Sven Ornelis, op Twitter


Alle dixits

 

Interview

Dixie Dansercoer

‘Steek mij in een tentje bij -40 graden,
maar mentaal moet het vuur vlammen’

 

Lees het volledige portretinterview

 

LEES ZEKER OOK ONZE PORTRETINTERVIEWS

Bij Intervista kan je terecht voor kwaliteitsinterviews met bekende persoonlijkheden. Mens en carrière zijn hierbij de fundamentele onderwerpen. Ken je Intervista nog niet, leer ons kennen en ga naar Intervista! Veel leesplezier!

Pin It on Pinterest