Nieuw op Intervista

Wendy Van Wanten

‘Mijn leven is één lang buffet. Ik heb al van alle hapjes mogen proeven

_____

Lees hier het volledige interview

Onze fotografen James en Kristof in the picture!

Kristof Claeys begon in 2011 als hobby-fotograaf, maar heeft de laatste maanden naam gemaakt als huwelijksfotograaf. Na tal van internationale prijzen voor zijn ‘journalistieke huwelijksfotografie’ (de Fearless Awards, Masters of Dutch Wedding Photography, …) en een vermelding in o.a. Het Nieuwsblad, heeft hij besloten om vanaf 2018 full time aan de slag te gaan als huwelijksfotograaf. Je kan zijn werk terugvinden op Intervista en kristofclaeys.be.

Credit foto (links): Philippe Swiggers

James Arthur is al jaren freelance fotograaf en een gevestigde waarde bij Intervista.

Op 1 december heeft hij de cover van De Standaard gehaald met zijn ‘prins Laurent’. Het is niet de eerste maal dat James de kranten haalt, dus is het zeker de moeite om hem op Facebook te volgen of een bezoekje te brengen aan zijn website.

Foto is hier terug te vinden.


 

Oneliners van Mikaël

Voor het tweede jaar op rij lanceren we op Intervista Plus een lijst van de oneliners die Mikaël Soinne heeft verspreid op social media. Het overzicht van 2016 vind je hier, en het nieuwe overzicht van 2017 kan je hier bekijken.


 

Column!

Onze columnist Frank Van Laeken, onafhankelijk publicist/journalist/maandanser met een mening/boek, laat maandelijks zijn licht schijnen over één van de Intervista-geïnterviewden.

“Ruimtevaarders”

‘Ruimtevaarder’ van Kommil Foo op dertig in de Classics 1000, echt? Nu voel ik mij voor een stukje wel aangesproken door de tekst (“Meester Frank, ik kom waarschijnlijk morgen niet naar school” / “Zeg nu zelf, meester Frank, wat ben je in ’t heelal” / “Doe de groeten, meester Frank, aan de rest van de klas”), al heb ik nooit voor de klas gestaan en heb ik dus niemand gestraft, ook de broers Walschaerts niet. Lees verder …

“Er valt nog zoveel uit te halen”

“Meer was er niet uit te halen.” Dat mogen we later, véél later, op de grafzerk van Francesca Vanthielen schrijven, zo liet ze een jaar of vijf geleden op deze site optekenen. Ze is onlangs vijfenveertig geworden, ziet er nog altijd uit als een prille dertiger, maar draait gevoelsmatig al zo’n vijftig jaar mee. Zo iemand is Vanthielen


 

“Gehoorschade”

Mikaël Soinne, mede-oprichter en coördinator van Intervista.

“Als het over topsport gaat, kies ik als supporter voor het weduwnaarschap in plaats van voor seriële monogamie”

Kristof Willekens scherpt zijn pen en geeft zijn visie op politieke en maatschappelijke vraagstukken. Hij is fiscaal adviseur op de studiedienst van UNIZO.

Rovershol 

In het Intervista portretinterview van Urbanus ging het onder andere over ‘de grenzen van humor’ en ‘de grenzen van de ernst’. Hij praatte onder andere over de aanslag op de redactie van Charlie Hebdo.

Tom Van Dyck: “Ik een carnavalist? Met mij verkleden en iemand anders spelen, verdien ik al mijn kost.”

‘Den Elfde van den Elfde’ zit er bijna op. We spraken met Intervista-geïnterviewde Tom Van Dyck over de reeks.

NIEUW op Intervista Plus!

We werken samen met de Kapitein Kobe Show! Tal van interessante interviews met succesvolle en interessante Belgen. Ook enkele Intervista-geïnterviewden zijn de revue gepasseerd. Ontdek Kapitein Kobe hier.

WAT IS INTERVISTA PLUS?

Naast onze gekende portretinterviews hebben we gemerkt dat we onze lezers heel wat meer kunnen bieden. Daarom hebben we Intervista Plus opgestart, een gratis uitbreiding op het reeds bestaande Intervista

FOTOSHOOT


Een sfeerreportage van fotograaf James over Belgische bokslegende Ismaïl Abdoul voor, tijdens en na zijn allerlaatste bokskamp op het Gentse Boks Gala in de Topsporthal Vlaanderen. Bekijk hier de volledige reportage op.

  Alle Fotoshoots

“Negatieve rente op spaarboekjes??? Schamen die bankiers zich niet? Hebben wij hun hachje niet samen gered met ons belastingsgeld?.

dixit Sven Ornelis, op Twitter


Alle dixits

 

Interview

Dixie Dansercoer

‘Steek mij in een tentje bij -40 graden,
maar mentaal moet het vuur vlammen’

 

Lees het volledige portretinterview

 

LEES ZEKER OOK ONZE PORTRETINTERVIEWS

Bij Intervista kan je terecht voor kwaliteitsinterviews met bekende persoonlijkheden. Mens en carrière zijn hierbij de fundamentele onderwerpen. Ken je Intervista nog niet, leer ons kennen en ga naar Intervista! Veel leesplezier!

Pin It on Pinterest