Nieuw op Intervista

Wendy Van Wanten

‘Mijn leven is één lang buffet. Ik heb al van alle hapjes mogen proeven

_____

Lees hier het volledige interview

WAT IS INTERVISTA PLUS?

Naast onze gekende portretinterviews hebben we gemerkt dat we onze lezers heel wat meer kunnen bieden. Daarom hebben we Intervista Plus opgestart, een gratis uitbreiding op het reeds bestaande Intervista

Onze fotografen James en Kristof in the picture!

Kristof Claeys begon in 2011 als hobby-fotograaf, maar heeft de laatste maanden naam gemaakt als huwelijksfotograaf. Na tal van internationale prijzen voor zijn ‘journalistieke huwelijksfotografie’ (de Fearless Awards, Masters of Dutch Wedding Photography, …) en een vermelding in o.a. Het Nieuwsblad, heeft hij besloten om vanaf 2018 full-time aan de slag te gaan als huwelijksfotograaf. Je kan zijn werk terugvinden op Intervista en kristofclaeys.be.

UPDATE 2018: dat Kristof zijn start als full-time fotograaf niet gemist heeft, blijkt uit zijn nominatie voor de Golden Lens Awards in Brazilië in november van dit jaar. Hij is in de running voor onder andere ‘international wedding photographer of the year’, ‘family photographer of the year’, … Wij zijn uiteraard zeer trots en verwijzen je graag naar zijn verhaal ‘CHASING DREAMS’ op deze website. Veel leesplezier.

Credit foto (links): Philippe Swiggers

James Arthur is al jaren freelance fotograaf en een gevestigde waarde bij Intervista.

Op 1 december heeft hij de cover van De Standaard gehaald met zijn ‘prins Laurent’. Het is niet de eerste maal dat James de kranten haalt, dus is het zeker de moeite om hem op Facebook te volgen of een bezoekje te brengen aan zijn website.

Foto is hier terug te vinden.

Oneliners van Mikaël

Zoals ieder jaar lanceren we op Intervista Plus een lijst van de oneliners die Mikaël Soinne heeft verspreid op social media. Bekijk ze hier: 2016, 2017 2018, 2019 en 2020.

Column!

Onze columnist Frank Van Laeken, onafhankelijk publicist/journalist/maandanser met een mening/boek, laat maandelijks zijn licht schijnen over één van de Intervista-geïnterviewden.

Warm dekentje voor een punker-coureur”

Fons Leroy wordt op 23 juni 65 en vermits de verhoging van de pensioenleeftijd naar 66 pas ingaat vanaf 2025 en naar 67 vanaf 2030, betekent dit dus dat zijn carrière bij de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling er nagenoeg op zit. Een minzame, kordate man, zo zou ik Leroy willen omschrijven.  Lees verder …

“Miss Europe”

Een dag vóór La Liekens werd er nog een ander wit konijn uit de hoge Ruttenhoed getoverd en opnieuw betrof het een ex-Miss België en een ex-VTM-coryfee: Lynn Wesenbeek. Zij mag de Europese lijst van de Open Vld duwen, maar in tegenstelling tot La Liekens ligt haar verkiezing niet voor de hand. Ze heeft er wel haar job bij Kanaal Z voor opgegeven. Dat heet ‘discipline’, ‘dedication’ en wellicht ook ‘friendship’, maar niet direct ‘Safety first’. Lees verder …

“Als het over topsport gaat, kies ik als supporter voor het weduwnaarschap in plaats van voor seriële monogamie”

Kristof Willekens scherpt zijn pen en geeft zijn visie op politieke en maatschappelijke vraagstukken. Hij is fiscaal adviseur op de studiedienst van UNIZO.

“Gehoorschade”

Mikaël Soinne, mede-oprichter en coördinator van Intervista.

Rovershol 

In het Intervista portretinterview van Urbanus ging het onder andere over ‘de grenzen van humor’ en ‘de grenzen van de ernst’. Hij praatte onder andere over de aanslag op de redactie van Charlie Hebdo.

Tom Van Dyck: “Ik een carnavalist? Met mij verkleden en iemand anders spelen, verdien ik al mijn kost.”

‘Den Elfde van den Elfde’ zit er bijna op. We spraken met Intervista-geïnterviewde Tom Van Dyck over de reeks.

FOTOSHOOT


Een sfeerreportage van fotograaf James over Belgische bokslegende Ismaïl Abdoul voor, tijdens en na zijn allerlaatste bokskamp op het Gentse Boks Gala in de Topsporthal Vlaanderen. Bekijk hier de volledige reportage op.

  Alle Fotoshoots

“Negatieve rente op spaarboekjes??? Schamen die bankiers zich niet? Hebben wij hun hachje niet samen gered met ons belastingsgeld?.

dixit Sven Ornelis, op Twitter


Alle dixits

 

Interview

Dixie Dansercoer

‘Steek mij in een tentje bij -40 graden,
maar mentaal moet het vuur vlammen’

 

Lees het volledige portretinterview

 

LEES ZEKER OOK ONZE PORTRETINTERVIEWS

Bij Intervista kan je terecht voor kwaliteitsinterviews met bekende persoonlijkheden. Mens en carrière zijn hierbij de fundamentele onderwerpen. Ken je Intervista nog niet, leer ons kennen en ga naar Intervista! Veel leesplezier!

Pin It on Pinterest